dakdekkerij-rotterdam-logo
  • Professionele dakdekkers: 15+ jaar ervaring
  • Altijd 100% betrouwbaar advies
  • Transparante werkwijze

Onderdeel van:

Dakdekker van leeuwen

Onderdeel van

Dakdekker van leeuwen

Dak opknappen

dak-opknappen

Opknappen van uw dak

Wij raden altijd aan om ieder jaar uw dak te laten onderhouden. Uw dak heeft immers een belangrijke rol en heeft veel te verdragen. Een goed onderhouden dak, voegt meerwaarde toe aan uw woning. Onze vakkundige dakdekkers helpen u graag met het opknappen van uw dak!

Dakdekkerij Rotterdam is een gespecialiseerd dakdekkersbedrijf. Wij zijn al meer dan 25 jaar bezig op daken in Rotterdam en omgeving. Onze deskundige vakmensen zullen uw dak opknappen en ervoor zorgen dat u een lange tijd verzekerd bent van een stevig dak. Voorkom een daklekkage of andere noodzakelijke reparatiewerkzaamheden en laat uw dak tijdig opknappen.

Kosten voor dak opknappen

Wilt u uw dak laten opknappen en vraagt u zich af wat de kostn hiervan zijn? Elke klus is anders. Daarom is het moeilijk om vooraf kosten aan te geven. De prijs hangt af van verschillende factoren. Dakdekker Rotterdam werkt op een transparante wijze. Wij willen niet dat u tegenover verrassingen komt te staan met onverwachte kosten achteraf. Daarom komen wij eerst langs voor een gratis dakinspectie. Tijdens de gratis dakinspectie maken wij een kostenbereking aan de hand van de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden. 

 

  • Alles met u in overleg
  • A-kwaliteit apparatuur
  • Professioneel materiaal & apparatuur
kosten-dak-opknappen
Waarom is het opknappen van mijn dak belangrijk?

Mankementen kunnen tijdig verholpen worden. Indien u dit niet doet, kan de schade groter worden en zorgen voor lekkages.

Wat voor voordelen brengt het opknappen van mijn dak met zich mee?

Dankzij het opknappen van uw dak bij mankementen, zorgt u ervoor dat de kans op grotere schade wordt geminimaliseerd. Ook de kans op lekkage wordt verminderd. Heeft u twijfels of uw dak toe is aan een opknapbeurt? Vraag een vrijblijvende gratis dakinspectie aan!

Wat kost een opknapbeurt aan mijn dak?

De kosten voor het opknappen van een dak kunnen niet vooraf aangegeven worden. Daarom komen wij langs voor een gratis dakinspectie. Tijdens de dakinspectie kijkt ons expert naar de werkzaamheden en geeft u een transparante kostenoverzicht. 

Open chat
1
Stuur ons een appje!
Dakdekker Rotterdam
Hey 👋!
App ons bij vragen!
Call Now Button