dakdekkerij-rotterdam-logo
  • Professionele dakdekkers: 15+ jaar ervaring
  • Altijd 100% betrouwbaar advies
  • Transparante werkwijze

Onderdeel van:

Dakdekker van leeuwen

Onderdeel van

Dakdekker van leeuwen

Dak verbouwing

dak-verbouwing

Mogelijkheden voor dak verbouwing

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het verbouwen van uw dak? Het is mogelijk om een onderdak te plaatsen, de dakconstructie compleet te vernieuwen, isolatie materiaal aan te brengen in uw dak, een overzetdak te plaatsen of het aanleggen van een nieuwe dakbedekking.

Afhankelijk van uw budget en wensen kunnen we samen kijken wat het meest geschikt is voor u. Onze gespecialiseerde dakdekkers zullen u een eerlijk advies geven over de mogelijkheden met alle voor en na delen, na een vrijblijvende gratis dakinspectie.

Aanleggen nieuwe dakbedekking

Uw dakbedekking kan in de loop van de jaren tekenen van slijtage vertonen. Hierdoor kunnen er lekkages ontstaan. In dit geval is het de hoogste tijd voor het vernieuwen van de dakbedekking. Wacht er niet te lang mee, want een daklekkage kan zorgen voor permanente waterschade.

De kosten voor het vernieuwen van de dakbedekking kan verschillen. Het type dak, soort dakbedekking en de oppervlakte speelt een grote rol in de kostenberekening. Dakdekker Rotterdam komt langs voor een gratis dakinspectie, waarbij we u een transparante prijsopgave kunnen toereiken.

dakbedekking-aanleggen
overzetdak-plaatsen

Onderdak plaatsen

Woningen die wat ouder zijn beschikken meestal niet over een onderdak. Het beschikken over een onderdak is van belang. Het zorgt voor extra bescherming van het isolatiemateriaal tegen vocht, stof en wind.

Overzetdak plaatsen

Dit is een goedkope manier van dak verbouwing. Er wordt een dak geplaatst boven de huidige dakconstructie. Hiermee kunt u de kosten van het verwijderen van uw bestaande dak besparen.

Dakisolatie plaatsen

Met een goede dakisolatie kunt u meerwaarde toevoegen aan uw woning. U kunt namelijk besparen op uw maandelijkse energielasten. Hierdoor stijgt de waarde van uw woning en is het dus een uitstekende wijze om te investeren!

 

Dakconstructie vernieuwen

Het spreekt voor zich dat de kosten voor een complete vernieuwing van de dakconstructie hoger zal zijn dan andere verbouwing werkzaamheden aan uw dak. Hoewel het wel een uitstekende investering is. U kunt op deze manier voorkomen dat de muurplaat van het dak vervangen hoeft te worden.

dakcontsructie-vernieuwen
Welke mogelijkheden zijn er voor een verbouwing aan mijn dak?

U kunt uw dak verbouwen op verschillende manieren. U kunt bijvoorbeeld een onderdak laten aanleggen, de dakconstructie compleet vernieuwen, dakisolatie laten aanleggen, uw dakbedekking vernieuwen of een overzetdak laten plaatsen.

Is een vergunning vereist voor een dak verbouwing?

Dit hangt van de situatie af. Meestal is het niet nodig. Hoewel, het wel nodig is voor aanpassingen in de draagstructuur. Dakdekker Rotterdam staat voor u klaar om een bouwvergunning aan te vragen bij de gemeente Rotterdam.

Wat kost het om een dak te verbouwen?

De kosten worden bepaald aan de hand van verschillende factoren. Elke klus is anders natuurlijk. We moeten op locatie komen kijken wat uw wensen zijn en welke werkzaamheden er verricht dienen te worden om uw wensen te kunnen verwezenlijken. Daarbij wordt ook gekeken welk soort en hoeveelheid van de gewenste materiaal gebruikt zal worden. Tijdens een gratis dakinspectie zetten wij een transparante kostenberekening voor u klaar. 

Open chat
1
Stuur ons een appje!
Dakdekker Rotterdam
Hey 👋!
App ons bij vragen!
Call Now Button