dakdekkerij-rotterdam-logo
  • Professionele dakdekkers: 15+ jaar ervaring
  • Altijd 100% betrouwbaar advies
  • Transparante werkwijze

Onderdeel van:

Dakdekker van leeuwen

Onderdeel van

Dakdekker van leeuwen

Dak vervangen

dak-vervangen

Behoefte om uw dak te vervangen?

Wilt u uw dak vervangen? Het is een klus die inspanning vereist waar verschillende klusjes bij komt kijken wat kennis en ervaring vereist.

Hierbij kunt u denken aan het uitkiezen van het juiste soort dakbedekking, het verwijderen van de dakbedekking, plaatsen van houtwerk alvorens het plaatsen van de nieuwe dak, het plaatsen van de nieuwe dakbedekking etc.

U hoeft zich geen zorgen te maken over de complicaties tijdens het vervangen van uw dak. Dakdekker Rotterdam staat voor u klaar om u volledig te ontzorgen en staan u graag tot dienst!

  • Laagste prijs, hoogste kwaliteit gegarandeerd
  • Transparante werkwijze
  • Expertise & vakmanschap gegarandeerd

Dak repareren of vervangen?

Heeft u een huis waarvan de dakbedekking oud is? Dit maakt uiteraard de kans op gebreken groter. Wij raden u dan ook om uw dak te vervangen. Zo bent u verzekerd van een goed, stevig dak. Bovendien heeft u dan ook direct een goed geïsoleerd dak die voldoet aan de nieuwste normen.

Is uw dak toe aan een reparatie? De ervaren dakdekkers van Dakdekkerij Rotterdam zullen uw dak repareren en ervoor zorgen dat het nog lang mee kan gaan! Twijfelt u tussen een renovatie of vervanging van uw dak? Dakdekker Rotterdam komt langs voor een vrijblijvende gratis dakinspectie. Tijdens een dakinspectie controleren wij de huidige staat en geven u een eerlijk advies met de voor- en nadelen.

dak-repareren
dak_vervangen_asbest

Asbest

Het is al sinds 1993 verboden om asbest te gebruiken. Echter, komt het weleens voor dat er asbestcement of asbest isolatie zit in een dak. Heeft u twijfels of weet u dat er asbest zit in uw dak?

Wij raden u aan om dit te laten vervangen. U heeft geen bevoegdheid om dit zelf te doen. Alleen gespecialiseerde dakdekkersbedrijven mogen een dak met asbest vervangen. Hierbij worden vele maatregelen getroffen.

De reden hiervan is dat er vele gezondheidsrisico’s zijn die asbest draagt. Dit zorgt er helaas voor dat de kosten voor klussen aan een dak hoger zullen zijn dan een dak zonder asbest. Heeft u een dak waarbij gebruik is gemaakt van asbest? Neem dan gerust contact met ons op.

Vergunning voor een nieuwe dak

Vraagt u zich soms af of een vergunning is vereist voor een nieuw dak? Wij hebben het antwoord. Wilt u de dakbedekking vernieuwen? Dan is een vergunning niet nodig. Bent u van plan om aanpassingen te doen aan de draagstructuur van uw dak? Dan is een bouwvergunning wel vereist. Het aanvragen van een vergunning kan bij de gemeente Rotterdam. Komt u er niet uit? Dakdekker Rotterdam helpt u ook met het aanvragen van een vergunning bij de gemeente!

dak_vervangen_vergunning
Welke dakbedekking kan ik het beste laten aanleggen?

Het is van belang om de juiste soort dakbedekking uit te kiezen voor uw dak. Hier is geen standaard antwoord voor. Er zijn allerlei soorten dakbedekkingen beschikbaar per type dak. Uiteraard is uw budget en uw wensen ook van belang. Laat een gratis dakinspectie uitvoeren, zodat wij u een eerlijk advies kunnen geven tijdens het uitkiezen van de juiste dakbedekking.

Is het beter om mijn dak te laten renoveren of te vervangen?

Ook hier is geen standaard antwoord op. Het kan verschillen per situatie. Heeft u een oude woning? Meestal is een vervanging verstandiger. Zo beschikt u over een goed geïsoleerd dak en kunt u gerust zijn over de duurzaamheid van uw dak. Wij komen graag een gratis dakinspectie uitvoeren, om u een betrouwbaar advies te kunnen geven.

Wat kost het vervangen van een dak?

Ieder klus is verschillend, aldus dus prijzen. Er zijn verschillende factoren die invloed hebben op de berekening van de kosten. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld het type dak, de soort dakbedekking, oppervlakte van uw dak en de arbeidsduur. Laat een gratis dakinspectie uitvoeren, zodat wij u een transparante prijsopgave kunnen geven.

Open chat
1
Stuur ons een appje!
Dakdekker Rotterdam
Hey 👋!
App ons bij vragen!
Call Now Button