dakdekkerij-rotterdam-logo
 • Professionele dakdekkers: 15+ jaar ervaring
 • Altijd 100% betrouwbaar advies
 • Transparante werkwijze

Onderdeel van:

Dakdekker van leeuwen

Onderdeel van

Dakdekker van leeuwen

Dakbedekking

dakbedekking

Dakbedekking plaatsen of vervangen

U heeft de keuze uit diverse soorten dakbedekkingen. De mogelijkheden zijn afhankelijk van het type dak van uw woning. U kunt bijvoorbeeld denken aan EPDM, leien dak, dakpannen of een groen dak.

Dakdekker Rotterdam helpt u graag met het aanleggen of vervangen van uw dakbedekking. Zo bent u verzekerd van een goed stevig dak. Zo kunt u lekkages voorkomen en is uw dak beter geïsoleerd. Met een hogere isolatiewaarde kunt u kosten besparen op uw energielasten.

 • Transparante werkwijze
 • Ervaren dakdekker
 • Alles met u in overleg

Geschikte dakbedekking vinden

Voordat we beginnen met het plaatsen van de nieuwe dakbedekking, is het uitzoeken van de juiste dakbedekking van belang. Het moet aansluiten bij uw woning en wensen. Wij zullen u hierbij adviseren met onze deskundige kennis.

Onderhouden van dakbedekking

Ook voor onderhoud aan uw bestaande of nieuwe dakbedekking kunt u gebruik maken van onze diensten. Door uw dak regelmatig te laten onderhouden door een professionele dakdekker, kunnen eventuele problemen tijdig verholpen worden.

dakbedekking
bitumen-dakbedekking

Soorten dakbedekkingen

Wilt u een nieuwe dakbedekking laten aanleggen? Bekijk hieronder de mogelijkheden:

 • PVC
 • Leien
 • Koper
 • EPDM
 • Groendak
 • Bitumen
 • Zink
 • Aluminium

PVC

Een duurzaam materiaal dat makkelijk is om aan te leggen. Het is verkrijgbaar in de kleur wit. Dit zorgt ervoor dat het in de zomer koeler kan blijven onder het dak. Een dakbedekking van PVC kan ruim 25 jaar mee gaan.

Leien

Geeft een natuurlijk imago aan uw woning. Een leien dakbedekking kan ruim 40 jaar mee gaan.

Koper

Heeft u een schuin dak en zoekt u iets wat opvallend is? Een koperen dakbedekking is dan een uitstekende keuze! Een koperen dakbedekking kan ruim 80 jaar mee gaan.

EPDM

Een duurzaam materiaal gemaakt van synthetisch rubber, dat ruim 40 jaar mee kan gaan. Het zorgt ervoor dat uw dakbedekking elastischer wordt. Hierdoor is het beter beschermd tegen de wisselende weersomstandigheden.

Groendak

Verhoogt de duurzaamheid van uw bestaande dakbedekking. Het kan zorgen voor een verschil van ruim 40 jaar! Meestal wordt een groen dak geplaatst op een bitumen, PVC of EPDM dakbedekking.

Bitumen

Het meest voorkomende dakbedekking. Gemakkelijk om aan te leggen en zeer duurzaam materiaal. Uitstekend bestand tegen het weer van Nederland met een duurzaamheid van ruim 25 jaar!

Zink

Heeft u een hellend dak? U heeft ook de mogelijkheid om te kiezen voor een zinken dakbedekking. Het is de meest duurzame materiaal en kan ruim 100 jaar mee gaan!

Aluminium

Wilt u uw schuin dak bedekken met een aluminium dakbedekking? Dan kunt u kiezen voor aluminium. Het is duurzaam een makkelijk te bewerken. Dankzij de flexibele materiaal is het makkelijk aan te leggen op daken met verschillende vormen. Het kan ruim 50 jaar mee gaan!

Kosten dakbedekking plaatsen

De kosten voor het plaatsen van een dakbedekking worden bepaald door een aantal factoren. Het soort materiaal en de hoeveelheid dat hiervan gebruikt zal worden spelen een belangrijke rol in het berekenen van de kosten. Het is mogelijk om een vrijblijvende gratis dakinspectie aan te vragen. 

Tijdens een gratis dakinspectie komen wij bij u langs en maken wij een transparante kostenberekening voor u. Zo kunt u weten wat het gaat kosten. Wilt u ervan afzien? Hoeft u niets te betalen, ook niet voor de inspectie! Wij garanderen u hoogwaardige kwaliteit materiaal en werkzaamheden tegen de scherpste prijzen!

dakbedekking-aanleggen
Welke soorten dakbedekkingen zijn er?

Per type dak heeft u de keuze uit verschillende soorten dakbedekkingen, waaronder:
PVC, Leien, Koper, EPDM, Groendak, Bitumen, Zink en Aluminium.

Wat kost het om een dakbedekking aan te leggen?

Ieder klus is verschillend. De kosten kunnen variëren door de gekozen materiaal, het type dak en de oppervlakte van uw dak. Dakdekkerij Rotterdam komt bij u op locatie voor een gratis dakinspectie, waarbij we u een transparante kostenberekening kunnen overhandigen.

Hoelang kan een dakbedekking mee gaan?

Ieder soort dakbedekking is anders. Dit hangt af van het soort materiaal en het onderhoud hiervan. Het kan verschillen van 25 tot wel 100 jaar! Een goed onderhouden dak kan aanzienlijk langer mee gaan vergeleken met een slecht onderhouden dak.

Open chat
1
Stuur ons een appje!
Dakdekker Rotterdam
Hey 👋!
App ons bij vragen!
Call Now Button