dakdekkerij-rotterdam-logo
  • Professionele dakdekkers: 15+ jaar ervaring
  • Altijd 100% betrouwbaar advies
  • Transparante werkwijze

Onderdeel van:

Dakdekker van leeuwen

Onderdeel van

Dakdekker van leeuwen

Dakisolatie

dakisolatie-aanbrengen

Aanbrengen van dakisolatie

U kunt met een goed geïsoleerd dak ervoor zorgen dat uw woning geen warmte verliest. Hierdoor kunt u maandelijks flink geld besparen op uw energierekening.

Aanleggen of optimaliseren van dakisolatie is een perfecte investering. Op lange termijn verdiend u de kosten hiervan terug. Bovendien voegt het ook een meerwaarde toe aan uw woning.

  • Bespaar op uw energierekening
  • Verhoog de isolatiewaarde van uw woning
  • Expertise & vakmanschap gegarandeerd

Dakisolatie hellend en plat dak

Bent u van plan om uw dak te laten isoleren? Er zijn verschillende manieren om dit te doen. Bij een plat dak zijn de mogelijkheden als volgt: koud, warm of omgekeerd dak principe. Bij een schuin oftewel hellend dak heeft u twee mogelijkheden: isolatie van binnen of van buiten.

Per principe heeft u de keuze uit verschillende isolatiemateriaal. Steenwol en glaswol zijn uitstekende keuzes en worden ook vaak gebruikt. 

Het maken van een keus voor de juiste soort materiaal om uw dak mee te isoleren is erg belangrijk. Vraag daarom altijd om een betrouwbaar advies van een professioneel dakdekkersbedrijf. Zo kunt u zeker zijn dat u bent voorzien van een goed geïsoleerd dak.

dakisolatie-hellend-dak
dakisolatie-binnenuit

Dakisolatie van binnenuit

Dakisolatie van binnenuit vergt minder werkzaamheden. Hierdoor is het meestal de goedkoopste oplossing om uw dak te isoleren. Bij dakisolatie van binnenuit is het mogelijk om steenwol en glaswol te gebruiken.

Dakisolatie van buitenaf

Dakisolatie van buitenaf is een oplossing als uw dak bijvoorbeeld niet beschikt over een onderdak. Het is wel duurder dan isolatie van binnenuit. Het is een effectieve methode waarmee goed resultaat behaalt kan worden, betreft de isolatiewaarde van uw woning.

dakisolatie-buitenaf
dakisolatie-subsidie-aanvragen

Dakisolatie subsidie aanvragen

Het isoleren van uw dak brengt vele voordelen met zich mee. Eén die u direct zal merken is namelijk de maandelijkse energierekening die zal dalen. Bovendien is het milieuvriendelijk. De kosten voor het isoleren van uw dak, verdiend u terug op lange termijn. 

Velen zijn zich er niet van bewust dat het mogelijk is om subsidie aan te vragen bij de gemeente Rotterdam voor het aanbrengen van dakisolatie. U kunt met een VvE (Vereniging van Eigenaren), wooncoöperatie of woonvereniging een subsidie aanvragen. Elk extra steun is van harte welkom!

Een extra tip

Dakdekkerij Rotterdam geeft u graag wat extra tips mee over dakisolatie. Niet alleen het soort materiaal, maar ook de dikte van het gebruikte materiaal is belangrijk.  Dit zorgt ervoor dat de isolatie goed kan functioneren.

steenwol-dakisolatie
dakisolatie_kosten

Wat kost het om een dak te isoleren?

Het is een investering om uw dak te laten isoleren. Echter, verdient u dit wel terug op lange termijn. Uw maandelijkse energielasten zullen aanzienlijk verminderen. Zoals de meeste diensten van een dakdekkersbedrijf, zijn de kosten voor het isoleren van een dak vooraf niet in te schatten. Het berekenen van de kosten hangt namelijk af van meerdere factoren. Wij komen graag langs voor een gratis dakinspectie om u een transparant kostenoverzicht te overhandigen.

Wat voor voordelen brengt dakisolatie met zich mee?

Een goed geïsoleerd dak zorgt ervoor dat uw woning geen warmte verliest. Zo kunt u ieder maand geld besparen op uw energierekening. Het is ook een uitstekende vorm van investering die terug te verdienen is op lange termijn. Het is ook milieuvriendelijker. Dus draag uw steentje bij aan het milieu!

 

Welk materiaal is het beste om mijn dak mee te isoleren?

U kunt uw dak laten isoleren op verschillende manieren met diverse soorten materiaal. Wij raden u aan om na een gratis inspectie een eerlijk advies te vragen van een professionele dakdekker. Zo kunt u een keuze maken dat het beste past bij uw wensen en budget.

Wat zijn de kosten voor een dakisolatie?

Er zijn veel factoren die de kosten beïnvloeden. Van het soort materiaal  en de hoeveelheid hiervan, tot aan de methode hoe de isolatie aangelegd gaat worden. Dit maakt het moeilijk om vooraf aan te geven wat het zal kosten. Daarom komen wij bij u langs voor een gratis dakinspectie, waarbij we een transparante kostenberekening maken.

Open chat
1
Stuur ons een appje!
Dakdekker Rotterdam
Hey 👋!
App ons bij vragen!
Call Now Button