dakdekkerij-rotterdam-logo
  • Professionele dakdekkers: 15+ jaar ervaring
  • Altijd 100% betrouwbaar advies
  • Transparante werkwijze

Onderdeel van:

Dakdekker van leeuwen

Onderdeel van

Dakdekker van leeuwen

Dakkapel renovatie

dakkapel_renovatie

Dakkapel renoveren?

Wilt u uw dakkapel laten renoveren? Als de conditie van uw dakkapel in goede staat is, is een renovatie een perfecte keuze! Dakdekker Rotterdam zorgt ervoor dat de renovatie van uw dakkapel met onderhoudsvriendelijke materialen gebeurd.

De diensten tijdens een dakkapel renovatie kan de volgende werkzaamheden bevatten: isolatie, vervanging van de zijwangen, boeidelen, ramen en kozijnen. 

Nooit meer schilderen

Wilt u geen tijd en geld meer besteden om uw dakkapel te schilderen? Dakdekkerij Rotterdam kan daarvoor zorgen! Wij bekleden uw dakkapel met Keralit. Zo hoeft u uw dakkapel nooit meer te schilderen. Bovendien zorgt Keralit voor een fijne afwerking waardoor uw dakkapel vrij is van boor- en schroefgaten.

Kosten renovatie dakkapel

Het renoveren van een dakkapel kan in sommige gevallen (bijna) net zo duur zijn als het vervangen ervan. Renovatie werkzaamheden kunnen al gauw tot 75% van de totale kosten van een vervanging bedragen. Daarom is het handig om een complete vervanging te overwegen. Wij zullen uw dakkapel eerst inspecteren en hier een eerlijk advies over geven met de voor- en nadelen voor u opgesomd.

dakkapel_keralit
dakkapel_vervangen

Voordelen van vervangen

Soms is het vervangen van uw dakkapel verstandiger dan te kiezen voor een renovatie of dakkapel reparatie. Hieronder ziet u de voordelen van vervanging:

  • Het voldoet aan de nieuwste bouwkundige eisen.
  • Het is duurzamer vanwege de hoogste isolatienormen.
  • Het wordt met de beste en meest duurzame materialen gemaakt.
  • De waarde van uw woning stijgt.
  • U kunt het op eigen wens laten samenstellen. Hierbij kunt ook denken aan allerlei accessoires en opties.
Zal ik mijn dakkapel vervangen of laten renoveren?

Het is afhankelijk van wat uw wensen zijn en budget is. Kleine renovaties kunnen natuurlijk direct gedaan worden. Echter, raden wij het aan om grote renovaties toch nog even te bespreken met een specialist. Want de kosten kunnen (bijna) net zo hoog oplopen als een vervanging. In dat geval is een vervanging natuurlijk verstandiger. 

Is er een optie zodat ik mijn dakkapel niet meer hoef te schilderen?

Ja zeker! Wij bedekken uw dakkapel met Keralit. Keralit is een gevelbekleding geproduceerd van kunststof. Zo kunt u ervoor zorgen dat uw dakkapel nooit meer geschilderd hoeft te worden. Bovendien zorgt het voor een mooie afwerking.

Wat voor voordelen heeft het vervangen van een dakkapel?

Als u ervoor kiest om uw dakkapel te vervangen, heeft u een dakkapel dat aan de moderne bouwkundige eisen voldoet. Het is duurzamer, omdat de hoogste isolatienormen gelden. Zo kunt u ook maandelijks geld besparen. Wij maken uw nieuwe dakkapel van hoogwaardige  kwaliteit en duurzame materialen. Bovendien kunt u het volledig volgens uw wensen laten bouwen, waardoor ook de waarde van uw woning zal stijgen.

Open chat
1
Stuur ons een appje!
Dakdekker Rotterdam
Hey 👋!
App ons bij vragen!
Call Now Button