dakdekkerij-rotterdam-logo
  • Professionele dakdekkers: 15+ jaar ervaring
  • Altijd 100% betrouwbaar advies
  • Transparante werkwijze

Onderdeel van:

Dakdekker van leeuwen

Onderdeel van

Dakdekker van leeuwen

Dakkapel reparatie

dakkapel_reparatie

Repareren van dakkapel

Moet uw dakkapel gerepareerd worden? Het kan voorkomen dat dakkapel renovatie of reparatiekosten bijna zo veel kan kosten als het vervangen van een dakkapel. Wij komen langs voor een vrijblijvende gratis dakinspectie, waarbij onze betrouwbare dakdekkers u een eerlijk advies zullen geven.

Wanneer wij komen op uw dakkapel grondig te inspecteren, zullen wij u adviseren over de mogelijkheden op lange termijn. Zo kunt u een beslissing nemen die het beste past bij de voordelen, uw wensen en uw budget.

Dakkapel lekkage?

Zorgt uw dakkapel voor een lekkage? Het kan nare gevolgen met zich mee brengen. Daarom is het van belang dat het zo snel mogelijk wordt verholpen. De risico bestaat dat de houten dakconstructie aangetast wordt en kan gaan rotten. Zorg ervoor dat u een lekkage op tijd laat repareren!

  • Expertise & vakmanschap gegarandeerd
  • Camera inspecties
  • Spoed? Geen extra kosten!
dakkapel_lekkage
Hoe kan ik weten of mijn dakkapel toe is aan een reparatie?

Veroorzaakt uw dakkapel lekkage of is het beschadigd? Dan adviseren wij u om zo snel mogelijk een dakdekker in te schakelen.

Wat zijn de kosten voor een dakkapel reparatie?

De kosten kunnen per klus verschillen. De kosten voor het repareren van een dakkapel kan zelfs (bijna) net zo duur zijn als het compleet vervangen van een dakkapel. Dan is het natuurlijk verstandiger om uw dakkapel compleet te vervangen. Zo voldoet het aan de nieuwste eisen en kunt u het laten bouwen volgens uw wensen. U kunt bij ons terecht voor een gratis inspectie en een eerlijk advies over de mogelijkheden.

Moet ik mijn dakkapel repareren of compleet vervangen?

Het is afhankelijk van uw wensen en budget. Bij kleine schade kan een reparatie al een goede oplossing zijn. Echter, adviseren wij een complete vervanging ten zeerste aan als de kosten van een reparatie (bijna) net zo hoog zullen uitvallen als het compleet vervangen van uw dakkapel.

Open chat
1
Stuur ons een appje!
Dakdekker Rotterdam
Hey 👋!
App ons bij vragen!
Call Now Button