dakdekkerij-rotterdam-logo
  • Professionele dakdekkers: 15+ jaar ervaring
  • Altijd 100% betrouwbaar advies
  • Transparante werkwijze

Onderdeel van:

Dakdekker van leeuwen

Onderdeel van

Dakdekker van leeuwen

Dakonderhoud

verstopte-afvoer

Preventie is goedkoper dan reparatie

Heeft u dak schade? Dan moet dat zo snel mogelijk gerepareerd worden. Echter, is voorkomen altijd goedkoper dan dakreparatie. Door uw dak regelmatig te laten onderhouden door een deskundige dakdekker, kunt u enorm veel geld besparen. Laat daarom ieder jaar een professioneel dakdekkersbedrijf langskomen voor onderhoud aan uw dak.

Tijdens een onderhoudsbeurt wordt uw dak vlak schoongemaakt en wordt uw dakbedekking gecontroleerd op slijtage. Op deze manier kunt u schade aan uw dakbedekking voorkomen.

Dakonderhoud door Dakdekker Rotterdam

Het komt vaak voor dat de dakbedekking van een woning door een stevige wind of storm beschadigd raakt door takken en steentjes die rondvliegen. Hierdoor kan er gaten en scheuren ontstaan in uw dakbedekking.

Ook kan het voorkomen dat uw dakbedekking op den duur slijtage gaat vertonen. Dakdekker Rotterdam adviseert u om jaarlijks een vakkundige dakdekker in te schakelen, zodat u de duurzaamheid van uw dakbedekking kunt behouden en de kans op lekkage kunt minimaliseren.

dak-onderhouden
werkzaamheden-dakonderhoud

Wat doen wij tijdens een dakonderhoud?

Wanneer wij bij u op locatie komen voor een onderhoudsbeurt, zorgen wij ervoor dat uw dak preventief beschermd wordt. De diensten die wij verrichten kunnen veranderen per dak. De meest voorkomende werkzaamheden tijdens een onderhoudsbeurt zijn als volgt:

  • Dakinspectie
  • Volledige reiniging van het dak, hemelwaterafvoeren en dakgoot
  • Herstellen van (kleine) tekortkomingen
  • Preventief herstellen van risicogebieden die we opmerken

Wij laten de werkplek schoon achter en zorgen ervoor dat de overlast geminimaliseerd is tijdens de werkzaamheden.

Kosten dakonderhoud in Rotterdam

Onderhoud aan uw dak door echte vakmensen kan (grotere) schade en narigheid zoals een daklekkage voorkomen. Daarom is het raadzaam om jaarlijks uw dak te laten onderhouden door deskundige dakdekkers. De kosten van een onderhoudsbeurt kan verschillend zijn. Er zijn verschillende factoren die invloed hebben op de prijs. Het type dak en de werkzaamheden die gedaan moeten worden tijdens een onderhoudsbeurt kunnen effect hebben op de kosten. U kunt hierover contact opnemen met onze dakdekkers.

kosten-dakonderhoud
Wat voor voordelen heeft een onderhoudsbeurt?

Door een onderhoudsbeurt aan uw dak uit te laten voeren, kunnen eventuele mankementen op tijd geconstateerd en verholpen worden. Zo kunt u ervoor zorgen dat de schade niet verergerd en enorm veel kosten besparen. Preventie is immers altijd goedkoper dan reparatie.

Hoe zien de werkzaamheden eruit tijdens een dakonderhoud?

Wij inspecteren tijdens een onderhoudsbeurt uw dak op problemen en gebreken. We reinigen uw dak, dakgoot en de hemelwaterafvoer. Kleine schade kan direct verholpen worden. Gebieden die risico dragen kunnen preventief herstelden worden.

Wat kost een onderhoudsbeurt aan mijn dak?

De prijs voor een onderhoudsbeurt aan uw dak kan verschillen. Er zijn meerdere factoren die de kosten bepalen. De werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden speelt hierbij een belangrijke rol. Dakdekker Rotterdam geeft u het advies om jaarlijks een onderhoudsbeurt aan uw dak te laten doen.

Open chat
1
Stuur ons een appje!
Dakdekker Rotterdam
Hey 👋!
App ons bij vragen!
Call Now Button