dakdekkerij-rotterdam-logo
 • Professionele dakdekkers: 15+ jaar ervaring
 • Altijd 100% betrouwbaar advies
 • Transparante werkwijze

Onderdeel van:

Dakdekker van leeuwen

Onderdeel van

Dakdekker van leeuwen

Dakreparatie

dakschade

Oorzaken van dakschade

U dient schade aan uw dak zo spoedig mogelijk te laten repareren. Bij een beschadigd dak is de kans op een daklekkage namelijk erg groot. Schade aan uw dak kan ontstaan tijdens een storm of stevige wind, door rondvliegende takken en steentjes die aanslaan tegen de dakbedekking. Ook kan schade ontstaan door slijtage. 

 • Spoed? Geen extra kosten
 • Expertise & vakmanschap gegarandeerd
 • Transparante werkwijze
 • Alles met u in overleg
 • Laagste prijs, hoogste kwaliteit gegarandeerd
 • A-kwaliteit apparatuur- 18 jaar ervaring

Behoefte aan dakreparatie

Uw dak heeft dagelijks te maken met de wisselende weersomstandigheden van Nederland. Daarom raden wij het aan om regelmatig dakonderhoud uit te laten voeren door een professioneel dakdekkersbedrijf. Zo kunt u de duurzaamheid van uw dak behouden en reparatie werkzaamheden aan uw dak vermijden.

Schade aan de dakbedekking kan zorgen voor narigheid zoals daklekkages. Het is aangeraden om schade aan uw dak direct te laten repareren. Wacht daarom niet langer en schakel een dakdekker in als er sprake is van schade aan uw dak, voordat de schade verergeren, waardoor de kosten hoger zullen uitvallen.

dak-repareren
dakreparatie_daklekkage

Gevolgen achterstallige reparatie

Schade die niet direct wordt gerepareerd, kan leiden tot grotere schade met nare gevolgen. Een voorbeeld hiervan is dat de isolatiewaarde van uw woning zal verminderen. Dit betekend automatisch dat uw maandelijkse energierekening zal stijgen. Ook kan het zorgen voor een daklekkage, wat zelf weer kan leiden tot nog ergere gevallen.

Een lekkage die een poos onopgemerkt blijft, kan zorgen voor ellende waar u niet op zit te wachten. Wat na een tijd begint schimmelvorming, wat uw woning ernstig kan aantasten. Heeft u last van daklekkage? Wacht dan geen moment en schakel direct een dakdekker in!

Dakreparatie uitvoeren

De dakbedekking van uw woning is kwetsbaar, vooral bij oudere woningen. Dakdekker Rotterdam helpt u met alle reparatie klusjes aan en op uw dak. Ons expertise, kennis en ervaring zorgen ervoor dat u volledig ontzorgt wordt. wij verrichten alle soorten dakdekker diensten.

 • 24 uur service
 • Géén voorrijkosten
 • Ervaren dakdekker
dak-reparatie
Wat voor gevolgen kan schade aan mijn dak hebben?

Een krachtige wind of storm kan ervoor zorgen dat rondvliegende takken en steentjes tegen uw dakbedekking aanslaan. Dit kan zorgen voor gaatjes en scheurtjes, wat kan leiden tot daklekkages.

Wat voor gevolgen kan achterstallige reparatie hebben?

Heeft u schade aan uw dak? Laat dit dan zo snel mogelijk repareren! De isolatiewaarde van uw woning kan dalen, waardoor uw maandelijkse kosten zullen stijgen. Ook vergroot u de kans op een daklekkage door achterstallige reparatie.

Wat kost het uitvoeren van een dakreparatie?

Ieder klus is anders. De kosten kunnen daarom ook verschillen en vooraf niet aangegeven worden. Natuurlijk houden wij een transparante werkwijze aan. Daarom komen wij eerst langs voor een gratis dakinspectie. Aan de hand van de inspectie, geven wij u een kostenberekening. Bij Dakdekkerij Rotterdam hoeft u zich geen zorgen te maken over onverwachte kosten.

Open chat
1
Stuur ons een appje!
Dakdekker Rotterdam
Hey 👋!
App ons bij vragen!
Call Now Button