dakdekkerij-rotterdam-logo
  • Professionele dakdekkers: 15+ jaar ervaring
  • Altijd 100% betrouwbaar advies
  • Transparante werkwijze

Onderdeel van:

Dakdekker van leeuwen

Onderdeel van

Dakdekker van leeuwen

Diensten

dakonderhoud_kosten

Dak onderhoud

Dakdekker Rotterdam geeft u het advies om regelmatig een professioneel dakdekkersbedrijf in te schakelen voor een onderhoudsbeurt. Op deze manier kunt u de duurzaamheid van uw dak aanzienlijk verlengen. Eventuele gebreken kunnen op tijd worden ontdekt. Preventief handelen komt goedkoper uit dan reparatie na schade.

U kunt onnodige kosten en torenhoge rekeningen voorkomen door ieder jaar uw dak te laten onderhouden door een gespecialiseerd dakdekkersbedrijf. Voorkom daklekkages en allerlei andere narigheid!

Dak opknappen

De stevigheid van uw dak is zeer belangrijk. Het zorgt ervoor dat u en uw eigendom beschermd blijft tegenover de wisselende weersomstandigheden. Gebreken aan uw dak moeten daarom zo snel mogelijk opgeknapt worden. 

Wilt u uw dak opknappen? De dakdekker in Rotterdam helpt u graag verder! Wij komen bij u op locatie voor een gratis dakinspectie. Voorkom dat de schade verergerd.

dak_opknappen_2
dak_verbouwing

Dak verbouwing

Bent u van plan om uw dak te verbouwen? Er zijn verschillende manieren van dak verbouwing. Afhankelijk van uw budget en wensen kunnen wij u de beste oplossingen bieden tegen de scherpste prijzen. Dakdekkerij Rotterdam geeft u een eerlijk advies over de voor- en nadelen!

Zo helpen wij u met het maken van een keuze. U kunt op deze manier weten of het verstandiger is om de gehele dakconstructie te laten vernieuwen of juist niet, of het isoleren van uw dak of bijvoorbeeld een overzetdak te plaatsen. Wij komen graag langs voor een vrijblijvende gratis dakinspectie. Onze vakmensen kunnen  met u bespreken wat de kosten zal zijn en wat de beste aanpak is.

Dak vervangen

Het vervangen van een dak is geen eenvoudige klus. Het is een proces wat tijd in beslag neemt en kennis vereist. Het begint al bij het uitkiezen van de meest geschikte soort dakbedekking en houtwerk voor uw nieuwe dak. Vervolgens moet de huidige dakbedekking verwijderd worden en daarna volgt het aanleggen van de nieuwe dakbedekking. 

Dakdekker Rotterdam doet dit op een zorgvuldige manier dankzij de ervaring van meer dan 25 jaar als dakdekkersbedrijf. U bent bij ons op het juiste voor expertise en vakmanschap!

dak_vervangen
dakbedekking_werkzaamheden

Dakbedekking

Er zijn verschillende soorten dakbedekkingen per type dak. Het is namelijk belangrijk dat u kiest voor de dakbedekking die het beste geschikt is voor het type dak van uw woning. Hierbij komt het advies van een deskundige dakdekker zeker goed van pas.

Zo kunt u ook meteen de voor- en nadelen van ieder soort dakbedekking weten en zonder zorgen een keuze maken. Met het advies, uw wensen en budget kunt u kiezen voor hetgeen dat het beste past!

Dakbescherming

Niemand wenst dat er onbevoegde personen rondlopen op het dak. Via uw dak kunnen ze door de ramen of balkon naar binnen. Om uw eigendommen te kunnen beschermen, is het belangrijk uw dak te voorzien van dakbescherming. Dakbescherming is er in verschillende soorten. Zo kunt een anti-inbraak laten aanleggen, of een bescherming dat er gewoon voor zorgt dat er niet op uw dak gelopen wordt.

dakbescherming_4
oorzaken_daklekkage

Dakdekker spoed

Het komt weleens voor dat men een dakdekker met spoed nodig heeft. In gevallen als deze kunt u 24/7 contact opnemen met Dakdekker Rotterdam. Wij werken 365 dagen per jaar door en zijn snel op locatie!

Zeker bij een daklekkage is de kans groot op spoed. Wacht daar zeker niet te lang mee om een dakdekker in te schakelen! Lekkages kunnen ernstige gevolgen hebben voor uw dak, woning, vloeren, muren, het plafond en meubelen.

Dakherstelling

Is uw dak beschadigd en wilt u de schade laten herstellen? Het is verstandig om dit niet te laten wachten en zo snel mogelijk te handelen. Een kleine schade kan al gauw verergeren, bijvoorbeeld: een daklekkage, beschadigde of missende dakpannen, dakleer dat scheef gewaaid is of een verstopte dakgoot.

Bij Dakdekker Rotterdam bent u op het juiste adres voor een dakherstelling! Wij zijn gespecialiseerd in alle diensten omtrent uw dak.

dakherstelling_werkzaamheden
dakinspectie_raport

Dakinspectie

Wij als Dakdekkerij Rotterdam vinden dat iedereen het recht heeft op een transparante afhandeling van de werkzaamheden. Wij houden er niet van om onze klanten negatief te verrassen met onverwachte kosten. Daarom houden wij een transparante werkwijze aan. 

Een kostenberekening maken zonder op locatie een dak te inspecteren gaat helaas niet zo gemakkelijk. Daarom komen wij langs voor een vrijblijvende gratis dakinspectie. Aan de hand daarvan maken wij een eerlijke kostenberekening van de werkzaamheden.

Dakisolatie

Voeg meerwaarde toe aan uw woning met een goede dakisolatie. Zo kunt u de isolatiewaarde van uw woning verbeteren. Dit heeft direct een positieve invloed op uw maandelijkse energielasten. Zo kunt u veel geld besparen, waardoor het een uitstekende investering is. 

U kunt op deze manier de kosten terugverdienen door de dalende energielasten. Er zijn verschillende materialen en manieren mogelijk voor het aanleggen van dakisolatie. Dakdekker Rotterdam geeft u graag een betrouwbaar advies over de mogelijkheden. 

dakisolatie
dakkapel_renovatie

Dakkapel renovatie

Is uw dakkapel nog in topconditie? Dan is een dakkapel renovatie voldoende. Onze experts zijn ook gespecialiseerd in werkzaamheden aan uw dakkapel. Wij kunnen er ook voor zorgen dat het niet meer nodig is om uw dakkapel te schilderen. 

Onze dakdekkers helpen u graag met de renovatie werkzaamheden aan uw dakkapel. Na een vrijblijvende gratis inspectie krijgt u een transparante kostenberekening, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over verrassingen achteraf!

Dakkapel reparatie

Is uw dakkapel toe aan een reparatie? De kosten hiervan kunnen soms net zo duur uitkomen als het compleet vervangen van een dakkapel. In dit soort gevallen is het natuurlijk verstandig om uw dakkapel compleet te vervangen. Zo kunt u ervoor zorgen dat uw dakkapel aan de nieuwste eisen en uw wensen voldoet. 

Wij komen op locatie voor een vrijblijvende gratis inspectie. Hierbij maken wij een kostenberekening en geven u een eerlijk advies over de mogelijkheden. U kunt rekenen op een eerlijk advies en 100% tevredenheid.

dakkapel_reparatie
daklekkage_herkennen

Daklekkage

Heeft u last van daklekkage? Een daklekkage kan ernstige gevolgen hebben. Een lekkage die niet snel wordt opgemerkt, kan de grootste schade aanrichten. Het kan zorgen voor schimmel, wat de dakconstructie kan aantasten. In dit geval kunt u te maken hebben met extreem hoge kosten wat u te wachten staat.

Wacht er daarom vooral niet mee als u merkt of twijfelt over sprake van een lekkage. Dakdekker Rotterdam gebruikt de nieuwste technologische apparatuur om de bron van de lekkage op te sporen en helpt u snel van het probleem af.

Dakreparatie

Een dakreparatie is noodzakelijk bij schade. Uw dak heeft een belangrijke functie en dient stevig te zijn. Het beschermd namelijk  uw woning met alles wat er in zit. Schade dat niet direct wordt verholpen, kan zorgen voor narigheid.

Handel direct als u schade heeft opgemerkt aan uw dak en schakel een dakdekker in. Onze vakkundige dakdekkers zullen de schade repareren. Bij spoed kunt u 24/7 contact met ons opnemen.

dakreparatie_uitvoeren
nokvorst

Nokvorst

De conditie van de nokvorsten zijn erg belangrijk. De nokvorsten dragen namelijk veel lasten. Het biedt bescherming aan de dakconstructie en dakisolatie. De nokvorsten worden blootgesteld aan de wisselende weersomstandigheden. Bij schade of slechte conditie kan het onderliggende cement worden aangetast. Dit kan leiden tot lekkages, met alle gevolgen van dien.

Bij schade aan de nokvorsten, kunnen de gevolgen narigheid met zich mee brengen. Laat daarom jaarlijks een dakdekker bij u langskomen voor onderhoud aan uw dak. Voorkom onnodige reparatie kosten en handel tijdig en preventief.

Dakpan coating aanbrengen

Dakpan coating aanbrengen biedt extra bescherming aan uw dak. Uw dak is dan beter bestand tegen de wisselende weersomstandigheden. Dit heeft direct een positieve invloed op de duurzaamheid van uw dak.

Er zijn diverse soorten dakcoating mogelijk. Allemaal beschikken over voordelen om de duurzaamheid van uw dak te verlengen. Zorg dat uw woning goed beschermd is tegen aanslag van mossoorten. Maak uw dakbedekking water- en vuilafstotend.

dakpan_coating_aanbrengen
stormschade_verhelpen

Stormschade

Het weer van Nederland is afwisselend en kan weleens voor schade zorgen. Schade wat u heeft opgelopen aan uw dak kan zorgen voor nare gevolgen. De schade kan verergeren en u kunt last krijgen van daklekkage. Heeft u last gehad van stormschade? 

Dakdekker Rotterdam komt in een korte tijd bij u langs om de schade te herstellen. U hoeft ons alleen maar te bellen en wij komen direct bij u langs. Bij spoeddienst kunt u ons 24/7 contacteren.

Schoorsteen

Uw schoorsteen is een belangrijk onderdeel van uw woning. Dakdekker Rotterdam komt ook voor inspectie aan uw schoorsteen bij u langs. Wij geven u graag een betrouwbaar en deskundig advies over de huidige conditie van uw schoorsteen. Bij ons weet u altijd waar u aan toe bent. De schoorsteen is kwetsbaar en kan al snel slijtage oplopen.

De schoorsteen is op de hoogste punt van uw dak. Hierdoor wordt het blootgesteld aan de wisselende weersomstandigheden. Wij adviseren daarom om de schoorsteen regelmatig te laten inspecteren en te onderhouden.

schoorsteen_diensten
dakbedekking-1

Schoorsteen reparatie

Het kan zijn dat uw schoorsteen aan een reparatie toe is, maar u hier niet van op de hoogte bent. U schoorsteen is namelijk gevestigd op een kwetsbare plek op uw dak en wordt dagelijkst blootgesteld aan verschillende weersomstandigheden.

Wees daarom preventief met handelen en wacht niet tot u met spoed een specialist erbij moet betrekken. Laat uw  schoorsteen repareren, alvorens de schade groter wordt.

Schoorsteen renovatie

Wilt u een specialist inschakelen voor een schoorsteen renovatie? Dakdekkerij Rotterdam is meer dan 25 jaar actief bezig in de sector. Wij zijn ook gespecialiseerd in schoorsteen renovatie! Wij zullen uw schoorsteen renoveren, zodat uw schoorsteen werkt naar behoren en nog een aan lange tijd meegaat.

Dankzij een renovatie aan uw schoorsteen, kunt u de levensduur aanzienlijk verlengen. De kans dat schade kan verergeren wordt geminimaliseerd. Wij voeren diverse werkzaamheden uit tijdens een schoorsteen renovatie.

vakkundige_schoorsteen_renovatie
Vogeloverlast

Vogeloverlast

Vogels kunnen helaas voor veel overlast zorgen. Het zijn wellicht leuke dieren, maar u staat er niet even bij stil over de overlast die vogels kunnen veroorzaken. Behalve geluidsoverlast en vogelpoep die u overal kunt tegenkomen, kunnen zo ook voor ergere schade zorgen. Vogels kunnen de dakisolatie aantasten, zorgen voor verstoppingen met lekkages als gevolg, nestelen in de waterafvoer, dakgoot of onder de dakpannen, 

Er zijn vele mogelijkheden beschikbaar om vogeloverlast eenvoudig en snel te verhelpen. Wij bieden verschillende soorten vogelweringen aan tegen de scherpste tarieven van Rotterdam!

Open chat
1
Stuur ons een appje!
Dakdekker Rotterdam
Hey 👋!
App ons bij vragen!
Call Now Button