dakdekkerij-rotterdam-logo
  • Professionele dakdekkers: 15+ jaar ervaring
  • Altijd 100% betrouwbaar advies
  • Transparante werkwijze

Onderdeel van:

Dakdekker van leeuwen

Onderdeel van

Dakdekker van leeuwen

Veelgestelde vragen

Verloopt het proces van de vervanging van het dakleer vlekkeloos?

In de meeste gevallen verloopt het vlekkeloos. Wij moeten eerst de huidige staat controleren op  locatie. 

Is het wel mogelijk dat er een nieuwe laag bovenop de oude laag aangelegd wordt?

Meestal is  dit wel mogelijk. Echter, moeten wij  dit eerst komen controleren. Indien uw dakbedekking hier geschikt voor is, zullen wij dit op een zorgvuldige manier doen uiteraard.

 

Krijg ik garantie op mijn dakbedekking?

Dakdekkerij Rotterdam geeft minimaal 10 jaar garantie op de door ons aangelegde daken. Wij raden het altijd aan om jaarlijks een dakonderhoud te laten uitvoeren. Wij komen tijdens een onderhoudsbeurt langs en maken het dakvlak schoon en vrij van takken, bladeren, steentjes en andere ongewenste voorwerpen. Hiervoor hebben wij een onderhoudsplan. Eventuele problemen kunnen tijdig ontdekt en verholpen worden. Zo kunt u de duurzaamheid van uw dak aanzienlijk verlengen.

Kunnen jullie ook een dak van zink aanleggen?

Ja, zeker! Wij zijn een professioneel dakdekkersbedrijf die gespecialiseerd in elk type dak en alle soorten dakbedekkingen. Wij leggen dit met zorgvuldigheid aan op een deskundige manier.

Hoe zit het met de brandveiligheid tijdens de werkzaamheden?

Al onze dakdekkers hebben een opleiding gevolgd betreft brandveiligheid. Bovendien worden hierin ook voortdurend bijscholingen gedaan. Wij zijn een professioneel dakdekkersbedrijf met meer dan 25 jaar ervaring en gaan ook serieus om met de regels en de veiligheidsvoorschriften. Wij nemen het heel serieus en zorgen ervoor dat de risico’s worden geminimaliseerd.

Wat is een onderhoudscontract en is het verplicht?

U kunt met een onderhoudscontract de duurzaamheid van uw dak aanzienlijk verlengen. Want u zorgt er namelijk voor dat wij ieder jaar langskomen voor een onderhoudsbeurt aan uw dak. Zo kunnen eventuele gebreken tijdig ontdekt en opgelost worden. Het is niet verplicht om een onderhoudscontract af te sluiten. Echter, is het wel aangeraden. Preventie, is goedkoper dan reparatie.

Is een onderhoudscontract afsluiten mogelijk als mijn dak niet door jullie is aangelegd?

Ja, dat is mogelijk. Wij komen langs om de huidige staat van uw dak op te nemen in ons onderhoudscyclus. Vervolgens komen wij ieder jaar langs voor een onderhoudsbeurt.

Wat kost het inschakelen van een dakdekker in Rotterdam?

De kosten zijn vooraf niet goed in te schatten. Ieder klus is verschillend. Daarom komen wij langs voor een gatis dakinspectie, waarbij we kijken welke werkzaamheden er verricht moeten worden. Aan de hand van de vrijblijvende gratis dakinspectie kunnen wij een transparante kostenberekening maken.

 

 

Wat voor consequenties zijn er wanneer er niemand thuis is als de dakexpert komt voor een inspectie?

U dient de afspraak minimaal 24 uur van te voren te annuleren. Heeft u niet op tijd uw afspraak geannuleerd? Dan moeten wij helaas €59,- voorrijkosten verrekenen. 

 

Dit doen wij, omdat ons expert vaak op meerdere locaties in een dag gaat voor een dakinspectie. De tijd kon ons dakexpert benutten door een ander dak te inspecteren.

Gratis dakinspectie

Gratis en vrijblijvend

logo-amsterdam-roofing-v1

Heeft u vragen? Bel ons!

Open chat
1
Stuur ons een appje!
Dakdekker Rotterdam
Hey 👋!
App ons bij vragen!
Call Now Button